Over Luxor slapen

Home - Over Luxor slapen

Luxorslapen.nl is de boxspring en matrassen specialist op het internet met een uitgebreid assortiment van betaalbare boxsprings met opbergruimte (baza), vlakke boxsprings, matrassen, en toppers.

Na een uitgebreide marktonderzoek en gesprekken met verschillende leveranciers, mogen wij met trots mededelen dat wij een vertrouwde leverancier gevonden hebben die kwaliteits boxsprings en matrassen maakt voor verschillende beddenspeciaalzaken in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, en Scandinavië. Want; goede service en prijs/kwaliteit verhouding staat bij luxorslapen.nl hoog in het vaandel.

Het goedkoopste matras op het internet of een exclusieve slaapcomfort net als bij Engelse bedden met Zuid-Amerikaans paardenhaar en wol; dit alles is te vinden op luxorslapen.nl. En dit alles voor groothandelsprijzen omdat de meest verkochte producten altijd voorradig zijn.

Overtuigd van onze verhaal? Kom eerst proefliggen en ervaar het kwaliteit en comfort van onze collectie boxsprings en matrassen. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Oss (Noord-Brabant).
Luxorslapen.nl is een onderdeel van Babacan Tapijt, een familiebedrijf die meer dan 25 jaar ervaring heeft in zachte en harde vloeren en raamdecoratie.

Snelle service

De beste kwaliteit

Uitstekend advies

Boxsprings

v.a.
€695,-
Bekijk hele aanbod

Matrassen

v.a.
€60,-
Bekijk hele aanbod

Toppers

v.a.
€50,-
Bekijk hele aanbod

Wilt u advies?
Neem dan contact met ons op.

Bel naar 0412 – 642 643 of

Stel hiernaast uw vraag!
Wij nemen z.s.m. contact met u op om u met professioneel advies van dienst te kunnen zijn.